Lomapaketit, kurssit, vakiotunnit - toiveidesi mukaan!

Yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti

Ratsureima Ranch on SRL:n jäsentalli. Toimintamme perustuu yksilölliseen  ja kokonaisvaltaiseen hevostaitojen ja ratsastuksen opetukseen, kärkituotteenamme Working Equitation. Kaikki hevosemme ovat erittäin laadukkaita, korkealle koulutettuja ja asiakaskäytön lisäksi niillä kilpaillaan ja esiinnytään säännöllisesti.

Haluamme tarjota mahdollisuuden kokea huippuelämyksiä kokeneen ja motivoivan opettajan avulla upeilla hevosilla, jollaisia ei tavallisista ratsastuskouluista löydy! Olemme panostaneet myös turvallisiin ja tarkoituksenmukaisiin harrastuspuitteisiin. Tarjoamme majoitustilat ratsastajille ja voit ottaa myös oman hevosesi mukaan.

Ratsureima Ranchin hevoset eivät sovellu alkeisopetukseen vaan edellytämme asiakkailta hyviä perusratsastustaitoja. Omalla hevosella voi tunneille osallistua vaikka täysi-ikäinen alkeisratsastajakin, alle 18-vuotiailta oman hevosen kanssa vaadimme vähintään heB-taitotason.

Asiakkaiden tulee vakuuttaa itsensä tapaturmavakuutuksella, elleivät ole ratsastusliiton alaisen ratsastusseuran jäseniä. Tarkistamme vakuutuksen voimassaolon. Vierailijat liikkuvat Ratsureima Ranchin alueella omalla vastuullaan ja sitoutuvat noudattamaan kirjallisessa vahvistuksessa olevia ehtoja. 

Tunneilla on kypäräpakko! Suosittelemme kypärän käyttöä myös maastakäsittelytunneilla.

VARAUSEHDOT:

- Ratsureima Ranch pidättää oikeuden tarkistaa Ratsureima Ranchin tunneille tulevien taitotason ja mikäli turvallisuusriski on ilmeinen, perua asiakkaan tunnit. Näissä tapauksissa Ratsureima Ranch pyrkii toteuttamaan muuta asiakkaalle sopivampaa toimintaa hevosten kanssa. 

- varausmaksu 25% kokonaishinnasta maksetaan varauksen yhteydessä.

- loppusumma maksetaan 2kk ennen kurssia

- mikäli kurssi varataan alle 2kk ajankohdasta, niin se maksetaan kokonaan varauksen yhteydessä

- lääkärintodistusta vastaan 1kk ennen kurssia peruutuksista palautamme 50% kurssin hinnasta

- mikäli sairastuminen tapahtuu alle 1kk kurssin ajankohdasta, Ratsureima Ranch tarjoaa uuden kurssiajankohdan vuoden sisällä sovitusta kurssista. 

- talviaikaan 1.11.-30.3 joustamme viiden ja kymmenen ratsastustunnin korttien voimassaoloajoissa

Alla muutamia mallipaketteja, mutta räätälöimme myös täysin yksilölliset ratkaisut juuri sinun tarpeidesi mukaan.

Tunnit yksityistunteja opetustyylin intensiivisyyden vuoksi,  ellei toisin mainita. Mikäli haluat osallistua ystäväsi kanssa yhtäaikaa on kaksi ratsukkoa maksimi kerrallaan!

Hinnat sisältävät Arvonlisäveron.

Tmi Ratsureima Y-1903048-8

Uuden asiakkaan sisäänajokurssi Tutustumiskerta (kahvit, tavoitekeskustelu, WE-kirja, ratsastustunti), 2 ratsastustuntia (yht. 3 ratsastustuntia) €320,00
Working Equitation -kurssi majoituksella, Huom! vain kesäaikaan Kesto 3pv: 1.päivä teoria kahveineen+WE-kirja+Lajiesittely ratsain (Hanne Halonen)+tutustuminen omaan kurssihevoseen maastakäsin työskennellen. 2.päivä kouluratsastustunti+WE-tunti 3.päivä WE-tunti. Majoitus metsästysmajassa sis. lakanat, pyyhkeet, saunapuut, 2xaamiastarvikkeet. Hinta per henkilö max 3/kurssi. €430,00
Working Equitation -kurssi oman hevosen kanssa majoituksella, Huom! vain kesäaikaan Kesto 3pv: 1.päivä teoria kahveineen+WE-kirja+Lajiesittely ratsain (Hanne Halonen)+ maastakäsin työskentely. 2.päivä kouluratsastustunti+WE-tunti 3.päivä WE-tunti. Majoitus metsästysmajassa sis. lakanat, pyyhkeet, saunapuut, 2xaamiastarvikkeet. Hinta sisältää asiakkaan hevosen majoituksen vierastallissa+heinän. Asiakas hoitaa ruokinnat itse. Hinta per ratsukko. €380,00
Hevoskielen kurssi, ympäri vuoden 3pv sisältäen työskentelyä kentällä ja WE-puistossa liinassa ja vapaana yht viisi kertaa. Mahdollisuus osallistua myös oman hevosen kanssa. €250,00
Irtotunti 2020 RR-hevosella €95,00
5 kerran kortti 2020 RR-hevosella, voimassa 2kk ostopäivästä 1.1.-30.4. ja 1.9-31.12. voimassa 1kk 1.5-30.8. €450,00
10 kerran kortti 2020 RR-hevosella, voimassa 4kk ostopäivästä 1.1.-30.4. ja 1.9.-31.12. voimassa 2kk 1.5.-30.8. €850,00
Asiakkaan hevonen 2020 Tutustumiskurssi, sis teoria, kahvi, WE-kirja, yksi ratsastuskerta €100,00
Asiakkaan hevonen irtotunti €60,00
Asiakkaan hevonen 5 kertaa, voimassa ostopäivästä 5kk €250,00
Ratsutus /maastakäsittely Ratsureima Ranchilla €50,00
Ratsutus/maastakäsittely+opetus Ratsureima Ranchilla €80,00

Ratsureima Ranch on ratsastuskoulu, joka tarjoaa pääosin yksityistunteja joko Ratsureima Ranchin hevosilla tai asiakkaan omilla hevosilla. Tuntihinnat sisältävät alv. 10%

Minimituntimäärä uudelle asiakkaalle on kolme eli tutustumiskerta 120,- plus kaksi tuntia 190,-) yhteensä 310,- Tunnit on otettava kuukauden sisällä ja sisäänajokurssi maksettava kokonaisuudessaan ennen ensimmäistä tuntia.

Hanne Halonen kiertää talviaikaan opettamassa myös muualla. Tuntihinnat alkaen 60,- plus kilometrikorvaus. Kysy lisää 050- 591 4092

Hevosen puolihoito omat rehut, omistaja siivoaa karsinan, ruokkii ja tarhaa hevosen/vrk 30
Hevosen täysihoito sis. heinä, ruokinta asiakkaan laittamin rehuin, karsinan siivous, tarhaus/vrk €40,00
Hevosen liikutus ratsutus tai maastakäsittely sopmuk./kerta €50,00

Kesäaikaan kysy laidunmahdollisuudesta!
Hinnat sisältävät arvonlisäveron; heinä 14%, karsina 24%

1hlö/vrk asiakkaan omat lakanat, pyyhkeet ja ruokatarvikkeet/vrk/hlö 60
1hlö/vrk +lakanat, pyyhkeet + aamiaistarvikkeet/hlö/vrk €70,00
2hlöä/vrk omat lakanat, pyyhkeet ja ruokatarvikkeet €80,00
2hlöä/vrk +lakanat, pyyhkeet ja aamiaistarvikkeet €100,00
3hlöä/vrk omat lakanat, pyyhkeet ja ruokatarvikkeet €100,00
3hlöä/vrk +lakanat, pyyhkeet ja aamiaistarvikkeet €130,00
4hlöä/vrk omat lakanat, pyyhkeet ja ruokatarvikkeet €120,00
4hlöä/vrk +lakanat, pyyhkeet ja aamiaistarvikkeet €160,00

Ratsureima Ranchin metsästysmaja on ympärivuotiseen asumiseen varusteltu sähkölämmitteinen kaksikerroksinen mökki, jonka alakerrassa on tupakeittiö yhden hengen vuoteella, kh/wc ja puulämmitteinen sauna ja yläkerrassa kolme yhden hengen vuodetta sekä oleskelutila.

Sisäänkäynnit alakerrassa suoraan tupakeittiöön ja yläpihalta siltaa pitkin.
Metsästysmaja ei sovellu liikuntarajoitteisille.

Hintään sisältyy puulämmitteinen Sauna, jonka asiakas lämmittää itse sinne toimitetuilla puilla, ruuan valmistukseen varusteltu keittiö ja vuoteet sisältävät tyynyt ja peitteet. Hinnat sisältävät loppusiivouksen.

Ratsureima Ranchin omille valmennettaville ale 10,-/vrk majoitushinnoista.
Hinnat sisältävät alv 10%