Elämyslomat ja valmennuspaketit

Ratsureima Ranch on SRL:n jäsentalli. Toimintamme perustuu yksilölliseen valmennustyyppiseen ja kokonaisvaltaiseen hevostaitojen ja ratsastuksen opetukseen, kärkituotteenamme Working Equitation. Kaikki hevosemme ovat erittäin laadukkaita, korkealle koulutettuja ja asiakaskäytön lisäksi niillä kilpaillaan ja esiinnytään säännöllisesti.

Haluamme tarjota mahdollisuuden kokea huippuelämyksiä kokeneen ja motivoivan opettaja/valmentajan avulla upeilla hevosilla, jollaisia ei tavallisista ratsastuskouluista löydy! Olemme panostaneet myös turvallisiin ja tarkoituksenmukaisiin harrastuspuitteisiin. Tarjoamme majoitustilat ratsastajille ja voit ottaa myös oman hevosesi mukaan.

Ratsureima Ranchin hevoset eivät sovellu alkeisopetukseen vaan edellytämme asiakkailta hyviä perusratsastustaitoja. Asiakkaan hevosella voi tunneille osallistua vaikka täysi-ikäinen alkeisratsastajakin, alle 18-vuotiailta oman hevosen kanssa vaadimme vähintään heB-taitotason.

Ohessa muutamia mallipaketteja, mutta räätälöimme myös täysin yksilölliset ratkaisut juuri sinun tarpeidesi mukaan:

Tunnit aina yksityistunteja opetustyylin intensiivisyyden vuoksi,  ellei toisin mainita. Mikäli haluat osallistua ystäväsi kanssa yhtäaikaa on kaksi ratsukkoa maksimi kerrallaan!

Asiakkaiden tulee vakuuttaa itsensä tapaturmavakuutuksella, elleivät ole ratsastusliiton alaisen ratsastusseuran jäseniä. Tarkistamme vakuutuksen voimassaolon. Vierailijat liikkuvat Ratsureima Ranchin alueella omalla vastuullaan ja sitoutuvat noudattamaan kirjallisessa vahvistuksessa olevia ehtoja. Ratsureima Ranchin hevoset ovat tarjolla vain täysi-ikäisille, mutta juniorit voivat tulla myös oman hevosensa kanssa valmentautumaan.

Ratsureima Ranch pidättää oikeuden tarkistaa Ratsureima Ranchin tunneille tulevien taitotason ja mikäli turvallisuusriski on ilmeinen, perua asiakkaan tunnit. Näissä tapauksissa Ratsureima Ranch pidättää 50% ensimmäisestä varatusta tunnista ja 25% muista varatuista tunneista.

Tunneilla on kypäräpakko!

Maksu suoritetaan varauksen vahvistuksessa ilmoitetulle tilille varauspäivänä. Mikäli peruutat tulosi vähintään 5vrk ennen lomasi aloituspäivää, Ratsureima Ranch pidättää kokonaispaketin hinnasta 25%, 3vrk ennen peruutetusta 50% ja alle 3vrk peruutetuista pidätämme koko majoituspaketin hinnan ja palautamme varatuista valmennustunneista 50%.

Hinnat sisältävät Arvonlisäveron.

Tmi Ratsureima Y-1903048-8

RR-hevonen Tutustumiskurssi, sis teoria, kahvi, WE-kirja,1ratsastus 100
Asiakkaan hevonen Tutustumiskurssi, sis teoria, kahvi, WE-kirja, 1ratsastus €75,00
RR-hevonen Vl-kurssi pe-su, teoria, kahvi,WE-kirja,1 maastakäsittely, 3ratsastuskertaa,loppukahvit €270,00
1 tunti / viikko RR-hevosella €80,00
2 tuntia / viikko RR-hevosella €150,00
1 valmennus / 1omatoimi /vk Omatoimiratsastus kentällä tai WE-puistossa - ei maastoilua! €130,00
2 valmennus / 1omatoimi /vk 1 koulutunti, 1 WE-tunti, omatoimi kentällä tai WE-puistossa €180,00
Kilpailuvalmennuspaketti 2 we tai koulu-tuntia/vk, 1omatoimiratsastus/vk, kausisuunnitelma.Kilpailut omalla kustannuksella Huom! Vain pitempiä sopimuksia! Hinta kuukaudelle! €690,00

Ratsureima Ranch on ratsastuskoulu, joka tarjoaa yksityistunteja joko Ratsureima Ranchin hevosilla tai asiakkaan omilla hevosilla. Tuntihinnat sisältävät alv. 10%
Säännöllisesti valmentautuvilla laskutuskausi on kuukausi ja se laskutetaan ennakkoon. Lääkärintodistusta vastaan tunnit on siirrettävissä ja käytettävissä puolen vuoden sisällä.

Hevosen puolihoito omat rehut, omistaja siivoaa karsinan, ruokkii ja tarhaa hevosen/vrk 20
Hevosen täysihoito sis. heinä, ruokinta asiakkaan laittamin rehuin, karsinan siivous, tarhaus/vrk €35,00
Hevosen liikutus ratsutus tai maastakäsittely sopmuk./kerta €50,00
Hevosen liikutus kuten edellä, mutta asiakas hoitaa ja laittaa kuntoon €40,00

Kesäaikaan kysy laidunmahdollisuudesta!
Hinnat sisältävät alv24%

1hlö/vrk asiakkaan omat lakanat, pyyhkeet ja ruokatarvikkeet/vrk/hlö 60
1hlö/vrk +lakanat, pyyhkeet + aamiaistarvikkeet/hlö/vrk €70,00
2hlöä/vrk omat lakanat, pyyhkeet ja ruokatarvikkeet €80,00
2hlöä/vrk +lakanat, pyyhkeet ja aamiaistarvikkeet €100,00
3hlöä/vrk omat lakanat, pyyhkeet ja ruokatarvikkeet €100,00
3hlöä/vrk +lakanat, pyyhkeet ja aamiaistarvikkeet €130,00
4hlöä/vrk omat lakanat, pyyhkeet ja ruokatarvikkeet €120,00
4hlöä/vrk +lakanat, pyyhkeet ja aamiaistarvikkeet €160,00

Ratsureima Ranchin metsästysmaja on ympärivuotiseen asumiseen varusteltu sähkölämmitteinen kaksikerroksinen mökki, jonka alakerrassa on tupakeittiö yhden hengen vuoteella, kh/wc ja puulämmitteinen sauna ja yläkerrassa kolme yhden hengen vuodetta sekä oleskelutila.

Sisäänkäynnit alakerrassa suoraan tupakeittiöön ja yläpihalta siltaa pitkin.
Metsästysmaja ei sovellu liikuntarajoitteisille.

Hintään sisältyy puulämmitteinen Sauna, jonka asiakas lämmittää itse sinne toimitetuilla puilla, ruuan valmistukseen varusteltu keittiö ja vuoteet sisältävät tyynyt ja peitteet. Hinnat sisältävät loppusiivouksen.

Yläpihalla on kolmen hengen puutarhakalusto ja alapihalla kaksi aurinkotuolia.

Ratsureima Ranchin omille valmennettaville ale 10,-/vrk majoitushinnoista.
Hinnat sisältävät alv 10%