Lomapaketit, kurssit, vakiotunnit - toiveidesi mukaan!

Yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti

Ratsureima Ranch on SRL:n jäsentalli. Toimintamme perustuu yksilölliseen  ja kokonaisvaltaiseen hevostaitojen ja ratsastuksen opetukseen, kärkituotteenamme Working Equitation. Kaikki hevosemme ovat erittäin laadukkaita, korkealle koulutettuja ja asiakaskäytön lisäksi niillä kilpaillaan ja esiinnytään säännöllisesti.

Haluamme tarjota mahdollisuuden kokea huippuelämyksiä kokeneen ja motivoivan opettajan avulla upeilla hevosilla, jollaisia ei tavallisista ratsastuskouluista löydy! Olemme panostaneet myös laadukkaisiin varusteisiin ja turvallisiin sekä tarkoituksenmukaisiin harrastuspuitteisiin. Tarjoamme majoitustilat ratsastajille ja voit ottaa myös oman hevosesi mukaan.

Ratsureima Ranchin hevoset eivät sovellu alkeisopetukseen vaan edellytämme asiakkailta  perusratsastustaitoja. Omalla hevosella voi tunneille osallistua kaiken tasoiset. Asiakkaiden tulee vakuuttaa itsensä tapaturmavakuutuksella, elleivät ole ratsastusliiton alaisen ratsastusseuran jäseniä. Tarkistamme vakuutuksen voimassaolon. Vierailijat liikkuvat Ratsureima Ranchin alueella omalla vastuullaan ja sitoutuvat noudattamaan kirjallisessa vahvistuksessa olevia ehtoja. 

Ratsastustunneilla on kypäräpakko! Suosittelemme kypärän käyttöä myös maastakäsittelytunneilla.

VARAUSEHDOT:

- Ratsureima Ranch pidättää oikeuden tarkistaa Ratsureima Ranchin tunneille tulevien taitotason ja mikäli turvallisuusriski on ilmeinen, perua asiakkaan tunnit. Näissä tapauksissa Ratsureima Ranch pyrkii toteuttamaan muuta asiakkaalle sopivampaa toimintaa hevosten kanssa. 

- mikäli kurssi varataan alle 2kk ajankohdasta, niin se maksetaan kokonaan varauksen yhteydessä. ja maksun tulee olla Ratsureiman tilillä aina ennen kurssille tuloa.

- lääkärintodistusta vastaan alle 1kk kurssin ajankohdasta, Ratsureima Ranch tarjoaa uuden kurssiajankohdan vuoden sisällä sovitusta kurssista. 

- esteen tullessa tunti on peruttava viimeistään 24h ennen sovittua aikaa. Tällöin korvaava tunti sovitaan pidettäväksi paketin voimassaolon sisällä. Alle 24h peruutuksista Ratsureima veloittaa koko tunnin hinnan.

Tunnit yksityistunteja opetustyylin intensiivisyyden vuoksi,  ellei toisin mainita. Mikäli haluat osallistua ystäväsi kanssa yhtäaikaa on kaksi ratsukkoa maksimi kerrallaan! Tunnin pituus 45-60 minuuttia tarpeen mukaan.

Hinnat sisältävät Arvonlisäveron. Hinnastossa suosituimmat paketit ja räätälöimme myös toiveidesi mukaisen kokonaisuuden.

Tmi Ratsureima Y-1903048-8

Uuden asiakkaan sisäänajokurssi Tutustumiskerta (kahvit, tavoitekeskustelu, WE-kirja, ratsastustunti), 2 ratsastustuntia (yht. 3 ratsastustuntia) €320,00
Maastakäsittelykurssi Teoria, eri metodien esittely, 1 maastakäsittely RR-hevosen kanssa asiakkaan toiveiden mukaan €100,00
Irtotunti 2020 RR-hevosella €95,00
5 kerran kortti 2020 RR-hevosella, voimassa 2kk ostopäivästä 1.1.-30.4. ja 1.10-31.12. voimassa 1kk 1.5-30.9. €450,00
10 kerran kortti 2020 RR-hevosella, voimassa 3kk ostopäivästä 1.1.-30.3. ja 1.10.-31.12. voimassa 2kk 1.5.-30.9. €850,00
Asiakkaan hevonen 2020 Tutustumiskurssi, sis teoria, kahvi, WE-kirja, yksi ratsastuskerta €100,00
Asiakkaan hevonen irtotunti €60,00
Asiakkaan hevonen 5 kertaa, voimassa ostopäivästä 5kk €250,00
Ratsutus /maastakäsittely Ratsureima Ranchilla €50,00
Ratsutus/maastakäsittely+opetus Ratsureima Ranchilla €80,00

Ratsureima Ranch on ratsastuskoulu, joka tarjoaa pääosin yksityistunteja joko Ratsureima Ranchin hevosilla tai asiakkaan omilla hevosilla. Tuntihinnat sisältävät alv. 10%

Uusien asiakkaiden sisäänajokurssi 320,- Tunnit on otettava kuukauden sisällä ja sisäänajokurssi maksettava kokonaisuudessaan ennen ensimmäistä tuntia.

Hanne Halonen kiertää talviaikaan opettamassa myös muualla. Tuntihinnat alkaen 60,- plus kilometrikorvaus. Kysy lisää 050- 591 4092

Hevosen puolihoito omat rehut, omistaja siivoaa karsinan, ruokkii ja tarhaa hevosen/vrk 30
Hevosen täysihoito sis. heinä, ruokinta asiakkaan laittamin rehuin, karsinan siivous, tarhaus/vrk €40,00
Hevosen liikutus ratsutus tai maastakäsittely sopmuk./kerta €50,00

Kesäaikaan kysy laidunmahdollisuudesta!
Hinnat sisältävät arvonlisäveron; heinä 14%, karsina 24%

1hlö/vrk asiakkaan omat lakanat, pyyhkeet ja ruokatarvikkeet/vrk/hlö 60
1hlö/vrk +lakanat, pyyhkeet + aamiaistarvikkeet/hlö/vrk €70,00
2hlöä/vrk omat lakanat, pyyhkeet ja ruokatarvikkeet €80,00
2hlöä/vrk +lakanat, pyyhkeet ja aamiaistarvikkeet €100,00
3hlöä/vrk omat lakanat, pyyhkeet ja ruokatarvikkeet €100,00
3hlöä/vrk +lakanat, pyyhkeet ja aamiaistarvikkeet €130,00
4hlöä/vrk omat lakanat, pyyhkeet ja ruokatarvikkeet €120,00
4hlöä/vrk +lakanat, pyyhkeet ja aamiaistarvikkeet €160,00

HUOM! KORONAEPIDEMIAN VUOKSI EMME VUOKRAA METSÄSTYSMAJAA KESÄLLÄ 2020. Vaatimaton majoitusmahdollisuus rengin tuvassa järjestyy.

Ratsureima Ranchin metsästysmaja on ympärivuotiseen asumiseen varusteltu sähkölämmitteinen kaksikerroksinen mökki, jonka alakerrassa on tupakeittiö yhden hengen vuoteella, kh/wc ja puulämmitteinen sauna ja yläkerrassa yksi yhden hengen vuode, parisänky sekä oleskelutila.

Sisäänkäynnit alakerrassa suoraan tupakeittiöön ja yläpihalta siltaa pitkin.
Metsästysmaja ei sovellu liikuntarajoitteisille.

Hintään sisältyy puulämmitteinen Sauna, jonka asiakas lämmittää itse sinne toimitetuilla puilla, ruuan valmistukseen varusteltu keittiö ja vuoteet sisältävät tyynyt ja peitteet. Hinnat sisältävät loppusiivouksen.

Ratsureima Ranchin omille valmennettaville ale 10,-/vrk majoitushinnoista.
Hinnat sisältävät alv 10%